Cautare

7767 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul bihor" (2.92 secunde)
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Pentru postul vacant de la GF Bihor au concurat comisarul Laza Alin si comisarul-sef de divizie Gheorghe Gaja. ... Prin urmare, dupa ce, ani de zile, postul de comisar-sef adjunct a fost blocat, GF Bihor are un adjunct in persoana comisarului-sef de divizie Gaja Gheorghe.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) a decis sa amane declansarea procedurii de strangere de semnaturi in vederea transformarii organizatiei in partid politic din cauza conflictelor interne dintre conducerea centrala a Uniunii si organizatia judeteana Bihor, respectiv intre presedintele Szasz Jeno si presedintele Consiliului Alesilor UCM, Szilagyi Zsolt.
Presedintele filialei PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca un argument pentru orientarea spre doctrina liberala a viitorului partid este acela ca popularii europeni se manifesta mai degraba impotriva integrarii in UE, iar liberalii europeni sustin integrarea Romaniei.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
De ce ne-a fost frica nu am scapat, sambata, FC Bihor dand pe mere tot ce a luat pe pere.
Cu exceptia democratilor bihoreni care au privit buimaci la suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, reprezentantii partidelor politice din Bihor, participanti directi la acest act istoric, sunt gata sa parieze pe refuzul sefului statului de a-si da demisia, asa cum a anuntat, in urma cu doua zile.
PSD Bihor a primit aproximativ zece mii de exemplare dintr-o publicatie speciala anti-Basescu, tiparita la comanda si pe cheltuiala conducerii centrale a partidului, dar pe care reprezentantii organizatiei au decis sa n-o distribuie deoarece nu este marcata conform legii.
"Cine nu voteaza nu conteaza", pare sa fie noul slogan al PD Bihor.
Proiectul votului uninominal pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, intr-un singur tur de scrutin, nu este pe placul tuturor partidelor politice din Bihor.
lPDL Bihor ii arata cu degetul pe ecologistii care nu au avut nicio reactie la taierea copacilor pentru largirea soselei de centura Urmele bataliei pierdute pentru Primaria Oradea au lasat rani in randul PDL Bihor.
google-analytics.com